O rany... Spodziewałam się, że fankom może coś strzelić do głowy, ale nie myślałam, że to będzie aż samobójstwo. Mimo wszystko, ja nadal jestem w szoku, i ciężko mi jest z niego wyjść, ale powoli oswajam się z tą myślą xD. Niech im się wiedzie jak najlepiej ^^. To ich dziecko będzie uzdolnione, ja wam to mówię . Mieć ojca i matkę, którzy śpiewają i są aktorami, to naprawdę talent odziedziczy, jak nic ^^.
Szczerze? To Akame to wytwór wyobraźni fanek, który czasami zaczyna mnie wnerwiać, no ale okey... xD Niech se gadają, co chcą ;p.
Co do zapowiedzi z PV, to mi się podoba xD. Wooo, jak Koki się zapuścił :O :O, ale ślicznie mu w tych włoskach xD. Strasznie młodo wygląda <3, a Kame chyba pozbył się tych loków w końcu ^^.
To ja za to mam wystepik z utworkiem 'Lock on' właśnie i zapraszam do oglądnięcia:
http://www.youtube.com/watch?v=HWJndsE2dCc
Lock On zapowiada się po prostu obłędnie A występ na żywo to cudo, mają świetny układ
Co do Jina to jestem jak najbardziej za, lubię jak gwiazdy potrafią sobie ułożyć życie i oczywiście trzymam za nich mocno kciuki
Padło pytanie co do tych robotów w PV do lock On, więc nie wiem na ile to prawda, ale gdzieś wyczytałam, że pv opowiada o tym, że chłopaki zakochali się właśnie w kobiecie-robocie
Dostępna jest już płyta KT. Słyszeliście już ją ? Ja dopiero wczoraj pobrałam ją. I moimi numerami pierwszymi są "Zutto" *zakochana* (poryczałam się, jak ją słuchałam) i あの日のように (nr 8 na płycie).
A tutaj link do pobrania:
http://www.hulkshare.com/brxn053fbjzc
OMG! Nie wierzę, że już można pobrać! *o* Już ściągam i się doczekać nie mogę! Dziękuję za linka, Kaoru!
A tak przy okazji Kaoru przepraszam, że wcześniej nie odpowiedziałam na Twoje pytanie na temat Jina, ale miałam taki sajgon na uczelni, że o forach mogłam zapomnieć! >.< Ogólnie to on mnie zaskoczył tą info, ale dobrze, że to Jin, a nie któryś z KAT-TUN, bo tego to chyba już bym nie zniosła! I niech mu się ułoży, a chłopaki z K-T niech nawet (póki co) nie myślą o ślubach! XD
A co do Lock On - można już gdzieś obejrzeć tą PVkę? ;D
Rubinek, właśnie szukam PV, tzn rano szukałam, zaraz biorę się dalej za szukanie, może coś już będzie *zaciera rączki*. Mam nadzieję, że znajdę, bo nie mogę się doczekać całości xD.
A co do płyty to przesłuchałam ją całą w nocy i potem jeszcze rano i ja jestem oczarowana i zakochana w niej. Śmiało mówię, że chłopacy postarali się i każda piosenka na płycie ma swój specyficzny charakter jak i styl. No i każdą z nim lubię za coś innego ^^. Ale tak jak już pisałam wcześniej, nadal górują te dwie piosenki, które podałam wcześniej . A solówkę Kame wprost kocham, jego głos jest magiczny ^^.
No tak Jin niech żyje swoim życiem i ja także się bardzo cieszę, że żaden z KT nie myśli o ślubie .
Hah W końcu pojawił się klip xD Podaję linka:
http://www.youtube.com/watch?v=hc7IIhsJZ6w
Ta PVka jest ekstra! *o* Szalenie mi się podoba, a ich układ taneczny to aż brak mi słów - cudo! *o* No i ten robot jest prześliczny i szalenie podoba mi się końcówka i ta dłoń Kamusia! ^^ Cudeńko!
Ale tu cicho, a przecież dziś tak ważny dzień jest....
Będę pierwsza i mam nadzieję że nie ostatnia!
Mój Kochany Żółwiku! ^^
Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia najskrytszych marzeń, obyś nigdy nie przestawał się uśmiechać, śpiewał jak najwięcej cudownych piosenek i zdobywał najlepsze nagrody za dramki! ;D
No i przede wszystkim - obyś odnalazł tę jedyną pisaną Ci osobę, z którą będziesz szczęśliwy!
A jeszcze takie pytanko: Koki w jakiś nowej drami gra? Bo na to wskazują zdjęcia na tej stronce...
http://tanaka-kyoudai.tumblr.com/
Ale gafa, dzisiaj Kazu ma urodziny i mu życzeń jeszcze nie złożyłam.
Cóż, Kame-chan, ja życzę Ci oczywiście wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i wszystkiego co tam sobie wymarzysz, żebyś nagrywał jak najwięcej solówek, żebyś spełniał się zarówno w muzyce jak i aktorstwie i dodam jeszcze, że jak będziesz planować z chłopakami trasę koncertową, to nie zapomnij o swoich fankach w Polsce ;-) ;-**
Czyżby faktycznie Koki grał w nowej dramie? trzeba poszukać czegoś na ten temat
zrobię kopiuj wklej 8D XD
a teraz odezwa od fangirla XD
Kaziowe urodzinki dziś <3 i jako że my go kochamy to życzmy mu spełnienia marzeń, dobrej kariery, tak wspaniałych koncertów jak zawsze i tak wspaniałych albumów/singlów. Niech razem z resztą zespołu da nam tyle pociesznych chwil 8D
i niech się tak nie martwi małżeństwem Jina XD
prezent, mam nadzieję że przyjedzie go zjeśc XD :
8DDDDD i w ogóle milion sparkli <3
亀ちゃん、愛してる ♥
Osz.. dodawałam mój komentarz wcześniej, ale nie dodał się dziwne, no cóż, napisze się go jeszcze raz xD
A ja Żółwiakowi życzę wszystkiego, co najlepsze. Dużo tak wspaniałych i wzruszających solówek, jak 'Zutto'. Żeby śpiewał do nas, jak najdłużej, aby często się uśmiechał, bo ja wprost kocham, jak widzę jego uśmiechniętą twarz (w roli Bema nie byłam wstanie na niego patrzeć), a przede wszystkim spełnienia marzeń !
I aby dalej tak resztą z zespołu wywoływali na naszych twarzach uśmiechy, i niech W KOŃCU zawitają do Polski!!!
P.S:chechu prezencik jest boooski xD i uroczy ;p
Ostatnio edytowany przez Kaoru (2012-02-23 15:21:26)
A mnie się Kazu jako Bem szalenie podobał - co odcinek płakałam, bo takie emocje na mnie wzbudzał, że szok XD A i muszę przyznać, że cała dramka było po prostu boska! ^^ A uśmiech Kame... <rozmarzyła się> Jego smutna minka była cudna - cały czas miałam ochotę go przytulic XD
A no, coś sie tu cicho zrobiło...
Świetne foty, widac, że Kazu nieźle coś na mózg wali, szczególnie jak sie za wampirka przebiera XD On jest niemożliwy XD
A reklama jest cudna - takie śliczne, zamyślone minki robią ^^ Szczególnie Junno - on ma nieziemski uśmiech *o*
Dzieki za linki!!!
Ciąg dalszy ^-^
Kamenashi Kazuya "CHAIN" - sesja
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
KAT-TUN w Ongaku no Chikara 2012 z Going!+Birth - 7.03.2012r. - HD
Ostatnio edytowany przez Kawaii (2012-03-11 09:47:27)
Dziękuję za linki xD Sesja z CHAIN Kame jest boooska. Mi osobiście baardzo podobają się zdjęcie tam, gdzie Kame ma przedziałek na środku . Takiego Kame wprost ubóstwiam. Cieszę się, że w końcu zapuszcza włosy i że pozbywa się tej grzywki, bo taki okrąglutki się wydawał na buzi, a tutaj od razu i młodziej i lepiej wygląda. Kame, nie rób już sobie tej grzywki, proszę cię ^-^.
Zapowiedź nowej piosenki KAT-TUN
Kame reklamuje herbatę Kirin - HQ
Pomysłowa reklama ^-^
Mezamashi: Johnny's Jr Baseball Tournament
JUNNO & UEDA - "CHAIN" - sesja
Ostatnio edytowany przez Kawaii (2012-03-19 17:31:03)
Aww! Żyjecie!! ^-^ To znaczy, że mogę dodać kilka nowinek.
Making of Yokai Ningen Bem (tylko część o Kame)
Nowe CM z Kame - BeauTV VoCE Panasonic
CHAIN - rozmowa KAT-TUN o urokach przeszłości i teraźniejszości
Tak, żyjemy. Tzn, ja żyję, nie wiem, jak reszta naszego towarzystwa ;p.
Dziękuję za linki do makingu. Kame jest taki słodki, jak się uśmiecha i w ogóle. W sumie strasznie wesoło mieli na planie filmowym, bo jak oglądało się Bema to strasznie poważni byli, a gdy skończyli nagrywać scenę, to zaraz był śmiech xD. No i Kame strasznie polubił naszego Bero, co widać, po tym, jak zachowywali się na planie filmowym. Traktował go, jak młodszego brata. Aż ciepło na serduchu mi się zrobiło, jak to zobaczyłam. Kame będzie dobrym ojcem. Oj będzie, będzie ^-^.
Ja też żyję!
Making ogólnie bardzo fajny i tutaj zgodzę się z Kaoru, że w dramie wszystko tak na poważnie wyglądało (inaczej to by nie bardzo pasowało do całej fabuły), a na planie to same śmiechy Też nawet na kilku zdjęciach z wywiadów widziałam, że Kazu bardzo się zżył z małym Bero. W ogóle nasz Kazu ślicznie z dziećmi wygląda i świetnie się z nimi dogaduje.
Również żyję!! ^^
Aby poruszyć atmosferę - dodam co nie co.
Czy wszyscy widzieli "nowe" PV "to the limit"?
PV "To The Limit"
Nowe CM Suzuki Solio "balloons"+making
A teraz troszkę informacji:
*12 września 2012r. KAT-TUN wyda nowy singiel, pt. "不滅のスクラム (Fumetsu no Scrum)"
*Rusza nowy TV show z KAT-TUN, pt. "KAT-TUNの世界一ダメな夜に! (KAT-TUN's Sekaiichi Dame na Yoru ni!)" . [Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez Kawaii (2012-08-10 21:02:31)
O raaany, a ja już myślałam, że wszyscy poumierali, nie wiedząc na co ^^.
Tak, tak. To the limit już widziałam i uważam, że klip jest naprawdę świetny . Poza tym w końcu jest fabuła z czego naprawdę bardzo się cieszę xD. Koki i Maru pobili wszystko po prostu, rozłożyli mnie na łopatki. Ta minka Kokiego, jak policjanci wbiegają do baku, a on z tym pistoletem jest jednym słowem bezcenna ;p. No i mina Maru już na samym końcu klipu-widzieliście ją? xD. Piosenka również jest fajna ^^.
Co do reklamy to strasznie podoba mi się ich piosenka tam i mam nadzieje, że w singlu również będzie mi dane ją usłyszeć ;p.
Krótko, bo krótko, ale jakbym chciała napisać coś więcej, bo nikomu by się nie chciało tego czytać, zwłaszcza o klipie xD.
Kaoru: Nie zapominaj o mnie ^^ Ja z chęcią poczytam, zaglądam tutaj
Parę drobnostek, na które dzisiaj wpadłam: Skany z magazynów
POTATO 2012.09
DUET 2012.09
WINK UP 2012.09
Onlystar 2012.09
Myojo 2012.09
Popolo 2012.09
O to dobrze wiedzieć, że ktoś tu jeszcze looka ^-^.
Dzięki za zdjęcia, są jak zawsze świetne ;p. Kocham minę Kame, jak wcina arbuza xD. Jak pierwszy raz ujrzałam to zdjęcie, to potem naszła mnie taka ochota na arbuza, żeee.. ;p
A tak z innej beczki, za pewnie każdy wie, że 12 września na wyjść nowy album KT XD. Widzieliście zapowiedzi? Bo ja tak i stwierdzam krótko, że świetnie się zapowiada. Podałabym linki, ale nie chce mi się ich szukać teraz, bo jestem na 100% przekonana, że je już widzieliście ;]