cc66ff
cc66ff
jestem uzależniona od jego solowej płyty w sumie przydałoby się dodać jego foty z blond włosami, ale nie jestem u siebie na kompie, bo wygląda teraz bosko
Ostatnio edytowany przez Yomi (2009-08-30 18:58:32)
cc66ff
Yomi -specjalnie dla ciebie blond GD ^^ : *Q*
uf, tyle na razie XD
cc66ff
ma 21 bodajże. zajrzyj do działu z koreańską muzyką. jest o nim temat. ^^
mi się wydaje, że lepiej w brązie. z tym blondem traci trochę tą swoja G-Dragonowość xD
cc66ff
dzięki wielkie normalnie uwielbiam go w takich włosach
a on ma chyba z 21 bo jest z 88
Ostatnio edytowany przez Yomi (2009-08-31 11:29:25)
cc66ff
tak, też za pierwszym razem moja koleżanka mówiła że wygląda na gówniarza, ale gdy jej powiedziałam że jest w jej wieku to od razu zaczęła na niego inaczej patrzeć
cc66ff
szkoda ze ja nie moge wstawic zdieci
Ostatnio edytowany przez koike teppei (2009-12-27 09:29:21)
cc66ff
koike teppei napisał:
czy ktos moze mi pomoc wstawic zdiecia
Musisz dać [img]linkdoobrazka[/img] ^^
Ma ktoś może fotki G-Dragon o wymiarach około 200x300? Obojętnie jaki kolor włosów, byle żeby bez czapki : D
cc66ff
ja lubie piosenke herbakter:D
Ostatnio edytowany przez Kamcia (2009-12-27 20:12:16)
cc66ff
te ostatnie zdjęcia... umm jakoś tak nie lubie ich i ta grzywka O-o, no ale teraz jest o wiele lepiej ^^
Dachinko
Teraz wygląda okropnie O_O
A widziałyście tą reklamę G-Market'u w której wystąpił?? http://www.youtube.com/watch?v=bhWJXIGb8ao
loner
Przyznaję szczerze, że GD jest jednym z najsłodszych kolesi, jakich kiedykolwiek widziałam. Ujął mnie całym sobą w Haru Haru, potem uśmiechem, a teraz jak jeszcze oglądam te zdjęcia z blondem... omona. Co prawda lepiej mu chyba w ciemnych, bardziej naturalnie, ale no, jemu chyba we wszystkim dobrze.